Sierbestrating

sierbestrating

Sierbestrating maakt uw tuin af

Sierbestrating verbindt de elementen in de tuin, brengt structuur aan en maakt het lekker bewandelbaar. Hovenier Hengelo legt alle soorten sierbestrating, net wat u wil! Weet u nog niet helemaal wat u wil, dan voorzien wij u graag van advies. Bij een bezoek aan huis kijken wij naar uw algehele stijl en zien snel wat bij u past. Staat uw huis bijvoorbeeld vol tierlantijntjes, dan vindt u strakke moderne tegels waarschijnlijk niets. Met sierbestrating leggen wij een mooie basis voor uw tuin, en dat kan gaan om tuinpaden, terrassen en opritten. Strak betegeld in grote vlakken of juist kronkelende paadjes tussen de beplanting door, alles kan!

Laat u teruggebeld worden

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarom sierbestrating uitbesteden

Uw tuin zelf bestraten om kosten te besparen? Dat mag! Echter is bestraten een fysiek zware en tijdrovende klus, waar bovendien de nodige deskundigheid aan te pas komt. Laten wij deze klus nu vakkundig en voor een scherpe prijs uitvoeren. Klinkt goed, nietwaar? Belangrijk bij sierbestrating is een goede ondergrond, zodat uw mooie terras of tuinpad niet gaat verzakken na een tijdje. Ook dat stukje komt er dus even bij. Wij plaatsen sierbestrating in een bed van ophoogzand en vegen het geheel na afloop dicht met speciaal voegzand. Bij Hovenier Hengelo bent u absoluut gegarandeerd van oersterke sierbestrating!

sierbestrating

Ook Hovenier Hengelo inzetten voor sierbestrating?

Onze hoveniers komen in heel regio Oldenzaal, Goor, Hengelo, Enschede, Almelo, Goirle en Delden voor een vrijblijvende inventarisatie. Neem snel contact op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.