Tuinaanleg

tuinaanleg

Tuinaanleg nemen wij u graag uit handen!

Wat doe je met dat stuk grond? Even zelf een tuin aanleggen is geen makkelijke klus. Hovenier Hengelo is gespecialiseerd in tuinaanleg en neemt het u graag uit handen! Dat kan evengoed gaan om een bestaande tuin als om een nieuw in te vullen stuk grond. Wij verrichten alle werkzaamheden aangaande tuinaanleg: beplanting, vijvers, sierbestrating, terrassen, tuinverlichting, noem maar op. Wij gaan altijd uit van uw smaak en stijl, daarom is elk type tuin in goede handen bij ons. Klassieke tuinen, moderne tuinen, mediterrane tuinen, kindvriendelijke tuinen, landelijke tuinen, maar ook de aanleg van een voortuin of balkon is welkom.

Laat u teruggebeld worden

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Tuinontwerp door tuinarchitect

De basis van een geslaagde tuin staat bij een professioneel tuinontwerp. Bij Hovenier Hengelo wordt dit altijd uitgevoerd door een tuinarchitect. Zo klopt uw toekomstige tuin niet alleen esthetisch gezien, maar ook op functioneel vlak. Een tuin is meer dan een verzameling van groen, hout, bestrating en tuinmeubilair, het moet echt bij u passen. Wij kijken naar de stijl van uw huis, leefstijl en persoonlijke wensen. Wat vindt u mooi en wat wilt u van uw tuin? Erin relaxen met zo min mogelijk onderhoud? Of spelen er ook kleine kinderen in de tuin? Uw wensen en onze kennis gieten we in een passend tuinontwerp op maat.

tuinaanleg

Wilt u Hovenier Hengelo inzetten voor tuinaanleg?

Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om uw wensen te bespreken. Ons werkgebied bestaat uit heel regio Hengelo, waaronder Oldenzaal, Goor, Enschede, Almelo, Goirle en Delden.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.