Tuinonderhoud

tuinonderhoud

Met tuinonderhoud blijft uw tuin in topconditie

Wij houden tuineigenaren graag tevreden. Met tuinonderhoud biedt Hovenier Hengelo een uiterst flexibele service aan. U kan ons periodiek inhuren of gewoon wanneer u het nodig acht. U bepaalt welke werkzaamheden u wilt uitbesteden, denk aan planten en bomen snoeien, gras maaien, bemesten, de vijver onderhouden en de bestrating vrijmaken van onkruid. Voor bijvoorbeeld senioren die het heerlijk vinden om in de tuin te wroeten, nemen wij alleen het zware werk uit handen, zoals het snoeiwerk. Met vakkundig tuinonderhoud houden wij uw tuin in topconditie. Kortom, als u verzekerd wilt zijn van een mooie en goed onderhouden tuin, dan kiest u voor tuinonderhoud van Hovenier Hengelo!

Laat u teruggebeld worden

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bedrijfstuinen onderhoud

Wat is een bedrijf zonder een mooie tuin? Heeft u een bedrijfstuin, dan wilt u deze natuurlijk representatief houden, want bij een mooi bedrijfspand hoort natuurlijk een mooie tuin. Hiermee geeft u uw bedrijf veel meer uitstraling, een bedrijfstuin is immers uw eerste visitekaartje. Voor het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van uw bedrijfstuin of terrein bent u bij Hovenier Hengelo aan het juiste adres. Wij bieden bedrijven bovendien zeer scherpe onderhoudscontracten aan. In de winter helpen wij u met onze zoutstrooiwagen, zodat u altijd een goed begaanbaar bedrijfsterrein heeft. Geen spekgladde parkeerplaatsen of met slippende banden de heftruck door de sneeuw rijden dus!

tuinonderhoud

Hovenier Hengelo inzetten voor tuinonderhoud?

Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken. Onze werkgebied bestaat uit heel regio Hengelo, waaronder Oldenzaal, Goor, Enschede, Almelo, Goirle en Delden.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.